Véget ért a Balatoni táborozás


Egy kis vissza tekintés a tábor után. Idén 49. alkalommal vertük fel sátrainkat Balatonalmádiban. Az első években a tábor jobb oldalán, majd évtizedek óta jelenlegi helyünkön vagyunk. Augusztus 1-én érkeztünk a kempingbe, ahol Csilla és Éva jóvoltából már üresen várta a terület hogy be építsük. Idén “egy család, egy nap” oldottuk meg a főzést.
Nem is kell mondanom, hogy milyen finomakat ettünk, hiszen mindenki szívvel lélekkel főzött. Hogy kik voltak a konyha tündérek? Márti, Zsolti, Bea, Pisti, Feri, Brigi, Judit, Laci és Józsi. Nem feledkezhetünk meg a leglelkesebb kis kuktákról sem: Sáráról, Inezről, Flóráról, Barnusról, Leviről és Ábelről sem. Persze a felnőtteket sem hagyjuk ki, akik családtagként, barátként segítkeztek a szakácsoknak. Elmondható hogy alig akadt olyan, aki “csak” az ebédért ment a konyha sátorhoz. Idei táborozásunkat több szponzor is támogatta: Major József adta a szükséges paprikát, Papp László a tojást,a Midl Kereskedelmi és Szolgáltató Kft különböző porokat, ételízesítőket, a Horváth pékség a kenyér árából adott kedvezményt. Soha Márton polgármester görögdinnyével és kukoricával érkezett látogatóba. Mindenkinek köszönjük a sok segítséget. És persze Szekeres Jánosnak, aki megszervezte a tábort, és intézte a szükséges vásárlásokat.
És hogy mik történtek? Volt sok fürdés, napozás, jóízű beszélgetések, nevetések, kirándulás, és egy nagyszerű műsor a kempingben. Táncosaink, mint minden évben most is elvarázsolták a közönséget. A táncosokat a kitűnő BEB zenekar kísérte. Ugyancsak ők szolgáltatták a zenét a táncházhoz.