1975-től Almádiban a Yacht Camping-ben


1975-től Almádiban a Yacht Camping-ben

 

Az idén is táborozni indultunk művészeti csoportjaink tagjaival, illetve hozzátartozóikkal megszokott táborhelyünkre, Balatonalmádiba a Yacht Camping számunkra minden évben fenntartott terére.

A finom ételek elkészítéséről most is Varga Fonzi gondoskodott Bagossy Imivel karöltve. Az alapanyagokról, mint minden évben, most is férjemmel együtt gondoskodtunk. A táborozáson 77 –en vettünk részt váltakozva, ki több, ki kevesebb napot eltöltve. Szerencsére az időjárás kedvező volt, a tó vize pedig hívogató.

Velünk volt a Zétácska szinte minden tagja, akik a felnőttek kedvencei voltak. Segítettek a sátrak felállításában, majd bontásában, Brigi és családja vidám kis programokat szervezett, Dávid a vízben gyűjtötte őket maga köré, de volt számukra esti discó is. Sütöttünk lángost, és mackot is. Táncosaink a Coronavírus járás miatt elmaradt Hungaricum fesztivál miatt idén „csak” a Camping lakóinak adtak műsort. Produkcióikat idén Balog Edina és zenész társai: Anikó és Laci tették színesebbé. Nem is maradt el a siker. A műsort követően a Camping vezetője Tóthné Keller Csilla BOB jegyekkel kedveskedett a gyerekeknek, így aztán a gyerekek nagy örömére ellátogattunk a fűzfői BOB pályára.

Nem lenne teljes a kép, ha nem mondanánk köszönetet Soha Márton polgármester úrnak, aki ingyen szállította a táborozás kellékeit.