Április vége, május eleje


Április vége, május eleje

Sikeresen vagyunk túl a hagyományos Május köszöntő Dal és Tánc gála elnevezésű programunkon. A helyi Zéta Néptánc csoport és a Zétácska mellett színpadra léptek kedves vendégeink a közeli településekről. Bemutatkozott a Vámosgyörki Őszirózsák nyugdíjas klub tánc csoportja, a Hevesi Csillagvirág, és a Gyöngyösoroszi férfi kórus. Mindannyiuk műsora nagy tetszést aratott, amit a közönség hatalmas tapssal köszönt meg. Az est sztárvendége Bereczki Zoltán volt, aki slágereivel csak tovább fokozta a hangulatot. A program egy vacsorával zárult, ahol a fellépők és a vendéglátók számára lehetőség nyílt egy jóízű beszélgetésre is.

Nem sokáig lehetett pihennünk, hiszen gyorsan elérkezett a május elseje, és mi a hagyományokat őrizve zenés ébresztővel köszöntöttük a falu lakóit. Indulás előtt feldíszítettük a Soha Márton képviselő által vezetett autót, felpakolásra kerültek a szükséges kellékek, majd helyet foglaltak az ébresztést vállalók. A lakosság szívesen és kedvesen fogadta a falut bejáró autót.

Anyák napja előtt a Zétácska táncosai újra egy kézműves foglalkozáson szorgoskodhattak. Most az édesanyáknak készült egy 3D-s képeslap.